Ventetid: fra 5 år og op

Velkommen til Sønderpark

Klublivet blomstrer i Ringsted Boligselskabs største afdeling.

OBS: I forbindelse med at Sønderpark, skal gennem en større renovering, er ventelisten for hele selskabet suspenderet fra den 1. januar 2021. Dette giver forlængede ventetider for både de interne og eksterne ansøgere på ventelisten, da beboerne skal genhuses i alle afdelinger i boligselskabet. I det omfang, der kommer ledige boliger, som ikke er relevante for genhusningssagen, vil disse blive udlejet på normal vis.

 Sønderpark sprudler af liv, hvilket blandt andet ses på afdelingens rige klubliv. Der er et bredt udvalg af aktiviteter i selve boligområdet.

Boligerne er opført som etageejendomme, som ligger i et parklignende og stille område, hvor du parkere din bil på én af områdets parkeringspladser, og derfra spadsere ned til din bolig.

Ringsteds alsidige byliv samt stationen ligger blot 900 meter fra Sønderpark.

Boligafdelingen har egen ejendomsfunktion, og et stort velfungerende fællesvaskeri. 

---

Der findes gode fællesskaber i Ringsted

I Ringsted findes der mange forskellige fællesskaber, som beboerne i boligselskabet kan blive en del af.

Som beboer i Ringsted Almene Boligselskab kan man altid kontakte Fællesskabsguiderne, som kan hjælpe en med at få overblik over, hvilke fællesskaber, der findes samt hvilke der matcher dine interesser og behov, og som ligger tæt på, hvor du bor. Som beboere er man altid velkommen til at sende en sms eller ringe til fællesskabsguiderne, hvis der ønskes rådgivning og sparring i forhold til at opstarte en aktivitet eller et fællesskab. Fællesskabsguiderne kan kontaktes på 30624386 eller ved at sende en mail til kontakt@faellesskabsby.dk.

Derudover er der mulighed for at gå ind og søge på Fællesskabsoversigten på www.faellesskabsby.dk. Her er langt de fleste af byens foreninger, fællesskaber og sociale tilbud i Ringsted Kommune samlet.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Sønderpark
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.