Tilbage

Studieboliger i EAB

Er du studerende og mangler en god studiebolig, så har Esbjerg almennyttige Boligselskab et bredt udvalg af boliger, der passer til unges behov.

Studieboligerne i Esbjerg almennyttige Boligselskab giver gode rammer for studielivet. Foto: Johnny Gudmand

En studiebolig kan danne ramme om dit liv, mens du er studerende, og der skal både være rum til at studere og en aktiv fritid. Esbjerg almennyttige Boligselskabs studieboliger giver gode rammer og ligger fordelt i fem boligafdelinger i Esbjerg-området. 

Du kan skrive dig op til studieboliger i disse boligafdelinger:

Nye flotte studieboliger i Esbjerg

Klevehusene ligger centralt i Esbjerg på hjørnet af Smedegade, Borgergade og Jyllandsgade, som er tæt på Esbjerg Centrum og havn. Boligafdelingen Klevehusene har 69 lyse, imødekommende og rummelige torumsboliger.

Klevehusenes boliger

Boligerne har en rummelig entré med et smalt glasparti ved siden af døren, der sikrer, at man kan fornemme både byliv og det mere intime gårdmiljø.

Køkkenet ligger i umiddelbar forlængelse af entréen og åbner sig op mod opholdsstuen. Der er en bred skydedør, som gør det muligt at lukke opholdsarealet af - eksempelvis under madlavning, så partikler ikke spreder sig i resten af boligen. Det er med til at give et sundere indeklima.

I badeværelset er der mulighed for at installere vaskemaskine. Badeværelse og køkken er placeret midt i boligen for at optimere dagslysindtaget i de primære opholdsrum.

Stuen har to vinduespartier, der går helt fra gulv: Et smalt, fast parti og et større parti, hvor det brede vindue kan åbnes. 

Værelset, der har indbygget skabsvæg, ligger modsat opholdsstuen.

Boligen til dit studieliv«


Fællesfaciliteter i Klevehusene

Der er både trappe og elevator til afdelingens tre etager, som giver let adgang til og fra boligerne. Der er overdækkede svalegange med fælles altaner, som benyttes  til at komme fra trappen/elevatoren til boligerne. Her er der forbindelse til et hævet gårdrum på 1. etage, som danner et fælles, samlende, grønt miljø for beboerne.

På 1. etage er der også et fællesrum med køkken, som kan bruges til mindre samlinger, eksempelvis fredagsbar, filmaftener, madklub, spilaftener eller private arrangementer. 

Klevehusene har fælles vaskeri.

Der er mulighed for parkering i gården.

Sådan skriver du dig op

Du kan allerede nu skrive dig op til de nye studieboliger i Klevehusene. Følg dette link for at komme til Klievehusene, og klik derefter på "Skriv mig op"