Ventetid: fra 3 år og op

Velkommen til Polarparken

En rigtig hyggelig og børnevenlig afdeling med rækkehuse og haver – og hvor mange af boligerne har udestuer.

Polarparken har i 2015 fået renoveret døre og vinduer for at give bedre komfort. I 2022 vil samtlige indvendige døre blive udskiftet til hvide døre, som skaber mere lys i boligerne.

I foråret 2022 har afdelingen fået etableret et par gode og velfungerende legepladser, hvor børn i alle aldre trygt kan lege i ro og fred.

I bebyggelsen findes der fællesvaskeri og et selskabslokale på 65 m2 med plads til 45 personer som kan lejes af såvel interne som eksterne beboere. Herudover findes 2 hotelværelser, med dobbeltseng, som kan lejes for et symbolsk beløb til brug for gæste overnatninger m.v. Henvendelse skal ske til ejendomskontoret. 

I afdelingen findes der et erhvervslejemål, hvor der p.t er et velfungerende pizzeria.

Skole, børneinstitutioner og indkøbsmuligheder ligger i umiddelbar nærhed. Blandt andet kan nævnes Bilka og Esbjerg Storcenter, hvor der findes et stort og varieret udbud af butikker.

En spændende afdeling i rolige omgivelser.

Endelig er der velfungerende kollektiv trafik til og fra byen.

Der er desuden et velfungerende stisystem som åbner mulighed for, at man på cykel kan komme hurtigt og sikkert ind til indre by af Esbjerg. Inden for få kilometer er der mulighed for at se håndbold, ishockey og fodbold på højt niveau.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Polarparken
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.