At bo alment

Når du bor i en almen bolig, er du ikke bare beboer, du er medborger i din boligafdeling og har indflydelse på regler, økonomi og sociale aktiviteter.

Brochuren At bo alment er til dig, der bor i en almen bolig. Den handler om dit hjem og din boligafdeling, og den fortæller om, hvad det vil sige at bo alment.
Hent brochuren her 

En bolig for alle

Mere end en million mennesker i Danmark bor i en almen bolig. Som beboer har du både indflydelse på din egen bolig og på livet i afdelingen.
Læs mere

Beboerdemokrati

Beboerdemokratiet er det særlige ved at bo i et almennyttigt boligselskab.
Læs mere

Når du søger bolig

DAB administrerer boliger over hele Danmark, og vi har med garanti også en til dig. For at leje en bolig skal du stå på venteliste.
Læs mere

Når du flytter ind og ud

Når du skal flytte enten ind eller ud af din bolig er der meget at holde styr på. Få overblikket her.
Læs mere

Om brand og indboforsikring

Når ilden hærger, er det for sent at træffe forholdsregler. Heldigvis kan du gøre meget selv for at sikre dig på forhånd.
Læs mere

Fremleje og boligbytte

Som beboer i en almen bolig har du ret til at fremleje din bolig eller dele af den. Du har også mulighed for at bytte bolig med en anden.
Læs mere

Bæredygtige boligafdelinger

Det er DAB’s ambition at indtænke bæredygtighed i alle beslutningsprocesser.
Læs mere

Aktive fællesskaber

Ønsker du hjælp til at få mere fællesskab og engagement i boligafdelingen? Send dit telefonnummer til aktiv@dabbolig.dk, så ringer vi dig op.
Læs mere

Godt naboskab

I en almen boligafdeling bor mange mennesker ofte tæt sammen. Derfor skal vi tage hensyn til hinanden og respektere forskelligheden.
Læs mere

Få råd til en bedre økonomi

Det kan være svært at få budgettet til at hænge sammen. DAB giver dig gode råd til at planlægge din private økonomi.
Læs mere

Råderetten

Som beboer i et alment boligselskab har du indflydelse på din egen bolig. Det kalder vi råderet.
Læs mere

Blanketter

På siden her har vi samlet blanketter, du blandt andet skal bruge, hvis du vil opsige din bolig eller stille forslag på det ordinære afdelingsmøde.
Læs mere

Energi & forbrugsregnskaber

Anvendelse af energi i boligen er både dyrt og kan være svært at forstå. Se hvordan du kan spare på energien og forstå dit forbrugsregnskab.
Læs mere

Vejen til et sundt indeklima

Et sundt indeklima er godt for dit helbred og for din bolig. Du kan selv gøre meget for at skabe et sundt indeklima og undgå skimmelsvamp.
Læs mere

Affaldshåndtering

Her kan du blive klogere på affaldshåndtering og finde den brochure, som vores landskabsafdeling har udarbejdet om emnet.
Læs mere