Velkommen til Hjertingparken

Tæt på stranden, Ho Bugt og med udsigt til Fanø fra den flotte strandpromenade.

Afdelingen er opført som tæt/lavt byggeri med lille have, hvorfor den er yderst populær og attraktiv. Afdelingen ligger tæt på stranden, Ho Bugt og med udsigt til Fanø fra den flotte havnepromenade.

I 2015 har afdelingen fået udskiftet vinduer og døre for at tilgodese komforten i afdelingen.

I bebyggelsen er der selskabslokaler, fælleshus, værksteder og fællesvaskerier. Herudover er der tennisbane og  motionsrum til brug for beboerne. Der er også billardlokale, til fri afbenyttelse for beboerne.

Afdelingen har et godt grønt miljø, hvorfor der flere steder findes vild med vilje - samtidig med at beboerne i stort omfang gør meget ud af deres haver. Har man overnattende gæster - er der også mulighed for at leje et gæsteværelse i afdelingen. Afdelingen oser derfor af idyl og velvære.

Afdelingen har to festsale. På Gl. Guldagervej 54 A findes et lokale på 286 kvadratmeter, hvor der maksimalt må være 100 personer. Selve salen udgør cirka 120 kvadratmeter + en scene på 22 kvadratmeter. På Hjertingparken 304 er der en mindre festsal på i alt 110 kvadratmeter, hvoraf salen udgør 62 kvadratmeter, og hvor der er plads til maksimalt 50 personer. Festsalene kan lejes af beboerne ved henvendelse til ejendomskontoret.

I umiddelbar nærhed af bebyggelsen findes et supermoderne idrætsanlæg, hvor der er mange muligheder for sportsmæssige udfoldelser på alle niveauer.

Skole og børneinstitutioner ligger i umiddelbar nærhed – hvilket også gælder gode varieret indkøbsmuligheder.

Der er velfungerende kollektiv trafik til og fra byen.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Hjertingparken
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.