Tilbage

Beboerklubber

Der er et bredt udvalg af klubber i Vildtbanegårds Afdeling II. Se mere om de forskellige klubber, ved at klikke på dem.

Billardklubben

Klubben fungerer både som sportsklub med et godt omdømme, og som et hyggeligt sted at være for medlemmerne, der benytter klubben som et lille ”fristed” med en afslappet stemning. Læs mere om billardklubben her.

Diamanten

Diamanten ønsker, at samle kvinder og piger i et inkluderende fællesskab mål gruppen er fra 16 – 60+ årige. Vi ønsker, at skabe en ramme, hvor der er plads til alle, og hvor vi kan mødes på tværs af kulturer. Læs mere om diamanten her.

 

Keramikklubben

Vi fremstiller mange flotte ting, for eksempel figurer, brugsting, jule- og påskesager. Læs mere om keramikklubben her.

Madklubben

Madklubben i Vildtbanegård holder til i Svanereden på Gildbrostien. Her mødes vi den 1. tirsdag hver måned. Læs mere om madklubben her.

 

Nørklerne i Ishøj

Her er stedet, hvor vi mødes et par gange om ugen for at nørkle.  Læs mere om nørklerne her.

 

Petanqueklubben

Klubben samler voksne og unge for at fremme interessen for Petanquespil hos Vildtbanegårds beboere. Klubben vil stå for instruktion i spillets regler og udførelse for alle interesserede. Derudover afholder klubben diverse arrangementer af såvel spillemæssig art som til gavn for det sociale fællesskab. Læs mere om petanqueklubben her.

Trærødderne

Trærødderne er et værested for voksne. Vi har åbent hver dag – og det meste af dagen/aftenen. 
Her spiller vi billard mm, vi nyder øl og indimellem laver vi mad sammen.  Læs mere om trærødderne her.