Velkommen til Skoleparken

Gode velindrettede boliger med fantastisk udsigt!

Skoleparken er opført i Østerbyen som etagehuse, hvor der også findes elevator til højhusene. Der er tale om store lyse lejligheder med store altaner – og hvor man har en fantastisk udsigt over Fanø og vadehavet.

Det forventes, at der i løbet af 2023/2024 vil blive udskiftet vinduer – ligesom der bliver etableret lukkede altaner som vil virke som en slags udestue – og hvor vinduerne kan skydes helt til side – så der på varme dage kan laves en helt åben altan.

I bebyggelsen er der moderne fællesvaskeri og helt specielle udearealer, hvor der er mulighed for mange aktiviteter.

I afdelingen findes en pæn festsal på 120 kvadratmeter med plads til cirka 80 personer og med et flot og veludstyret køkken. Lokalet kan lejes af alle beboerne ved henvendelse til ejendomskontoret.¨

Der findes en del aktive klubber i afdelingen, hvor beboerne kan deltage i fællesspisning, sangaftener, spille krolf,  multibane, drenge- og pigeklub, ældreklub, legepladser og meget mere.

Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen - hvor der også kan lejes en garage til bil eller motorcykel. Afdelingen fremstår som en grøn afdeling, hvor for der flere steder er etableret vild med vilje.

Bebyggelsen ligger nær centrum idet der er velfungerende kollektiv trafik til og fra byen - og der er gode indkøbsmuligheder i nærheden.

I umiddelbar nærhed af afdelingen findes skolen og børneinstitution. Herudover ligger afdelingen i umiddelbar nærhed af Veldtofte Idrætspark, hvor der er gode sportsmuligheder.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Skoleparken
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.