Sådan skaber du liv i din boligafdeling

Kunne du godt tænke dig, at din boligafdeling blev mere grøn eller fik et stærkere fællesskab? Få inspiration fra andre boligafdelinger her.

Beboerne, beboerdemokraterne og ejendomsfunktionærerne i de DAB-administrerede boligafdelinger gør rigtig meget for at gøre afdelingerne grønnere og skabe stærkere fællesskaber. Her kan du se nogle af de seneste projekter.

796 stauder har skabt biodiversitet, liv og farver i parkeringsområde

Køgemarken satte i slutningen af maj 796 stauder ved et af boligafdelingens parkeringsområder. Det har skabt liv og biodiversitet.
Læs mere

Ådalsparkens discgolf-bane giver alle adgang til fællesskab

Boligafdelingen Ådalsparken i Hørsholm har officielt indviet sin nye discgolf-bane, der giver unge som ældre nem adgang til et hyggeligt fællesskab.
Læs mere

Grønt samlingspunkt i Ammershøj

Beboerne i Bofællesskabet Ammershøj har fået tilskud til et grønt projekt, der fremmer fællesskab. Arbejdskraften leverer beboerne.
Læs mere

Gå-fællesskab i Bøstrupparken

Der var ikke langt fra tanke til handling, da beboer Tina Hellested fik en god idé til at skabe et gå-fællesskab i sin boligafdeling.
Læs mere

Find mere inspiration her

Her kan du søge emneopdelt og blive inspireret af flere projekter.
Læs mere

Søg midler til dit projekt her

Alle boligselskaber og -afdelinger administreret af DAB kan søge Strategiudvalget om tilskud til grønne og fællesskabsfremmende projekter.
Læs mere