Ventetid: fra 5 år og op

Velkommen til Elmebjergvej

Elmebjergvej ligger i bydelen Pedersborg tæt ved indkøbsmuligheder og grønne områder nær Tuelsø.

Elmebjergvej består af 30 boliger, der er placeret i fire rækker i to etager. Alle boligerne er i et plan. 

Boligerne er mellem 49 og 90 kvadratmeter. Heri indgår andel i arealer til trapper, facader og gavle.

Fra flisebelagte stier er der niveaufri adgang til alle boligerne, der ligger i stueetagen. Boligerne har uopvarmede skure, der er placeret ved adkomststierne.

Udvendige trapper giver adgang til boligerne på 1. sal, der har hver deres egen altan. 

I stueetagen har hver bolig en flisebelagt terrasse og en mindre have.

To-rums boligerne har entré, badeværelse, et mindre køkken, stue samt soveværelse. Tre-rums boligerne har entré, badeværelse, et vinkelkøkken, stue og derudover to værelser.

Alle opholdsrum og køkkener har gulve med lakeret parket, og hvidmalede glasvæv-vægge samt hvidmalede beton eller gipsplade lofter.

I badeværelserne er der klinkegulv, fliser i brusenichen og væggene er hvide. Der er forberedt installationer til vaskemaskine og kondenserende tørretumbler.

Køkkenerne er elementkøkkener fra Invita. Der installeres komfur med induktion og emhætte. Der er forberedt installation til opvaskemaskine.

Tilslutning og endelig installation af opvaske-, vaskemaskine og tørretumbler er for egen regning.

Alle boligerne opvarmes ved et individuelt gasfyr, der er placeret i et teknikskab i entréen. Alle rum har termostatstyret varme. Herudover er der et ventilationsanlæg med varmegenvinding, som i tre-rums boliger er placeret i entré, mens de i to-rums boliger er placeret i køkkenet. Der monteres gas-, el- og vandmåler i hver bolig.

Alle boliger er forsynet med et fiberkabel fra Stofa, og forberedt for bredbånd og antennesignal. Tilslutning og oprettelse af abonnement er for egen regning.

Via en stikvej fra Elmebjergvej er der adgang til fælles parkeringsareal, og herfra fører interne stier til de enkelte boliger.

Boligerne er bygget i en høj energistandard. De udvendige materialer er materialer er afstemt med beliggenhed og naboskab til øvrig bebyggelse i kvarteret.

Facader og gavle fremstår med pudsede overflader, og vindues- og dørpartier er i hvidt kunststof.

Tagene er med svag hældning og belagt med tagpap. 

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Elmebjergvej
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.