Ventetid: fra 10 år og op

Velkommen til Trekanten II

En unik afdeling tæt på Ringsteds rige handelsliv.

OBS: I forbindelse med at selskabets største afdeling, Sønderpark, skal gennem en større renovering, er ventelisten for hele selskabet suspenderet fra den 1. januar 2021. Dette giver forlængede ventetider for både de interne og eksterne ansøgere på ventelisten, da beboerne skal genhuses i alle afdelinger i boligselskabet. I det omfang, der kommer ledige boliger, som ikke er relevante for genhusningssagen, vil disse blive udlejet på normal vis.

Da Trekanten I og II stod næsten færdig i 1994 skulle de kommende beboerne selv gøre boligerne færdige, og indretningen er derfor forskellig fra bolig til bolig. Det giver din kommende bolig et helt unikt udtryk, som du ikke ser mange andre steder.

Skole og børneinstitutioner ligger tæt ved, og gør afdelingen ideel for børnefamilier. Trekanten II ligger nær ved Ringsted centrum, som har et rigt handelsliv og kulturliv.

Bebyggelsen ligger tæt ved Ringsted Station, hvorfra der er togforbindelse til København, Fyn og Jylland.

---

Der findes gode fællesskaber i Ringsted

I Ringsted findes der mange forskellige fællesskaber, som beboerne i boligselskabet kan blive en del af.

Som beboer i Ringsted Almene Boligselskab kan man altid kontakte Fællesskabsguiderne, som kan hjælpe en med at få overblik over, hvilke fællesskaber, der findes samt hvilke der matcher dine interesser og behov, og som ligger tæt på, hvor du bor. Som beboere er man altid velkommen til at sende en sms eller ringe til fællesskabsguiderne, hvis der ønskes rådgivning og sparring i forhold til at opstarte en aktivitet eller et fællesskab. Fællesskabsguiderne kan kontaktes på 30624386 eller ved at sende en mail til kontakt@faellesskabsby.dk.

Derudover er der mulighed for at gå ind og søge på Fællesskabsoversigten på www.faellesskabsby.dk. Her er langt de fleste af byens foreninger, fællesskaber og sociale tilbud i Ringsted Kommune samlet.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Trekanten II
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.