Ventetid: kommunal anv.

Velkommen til Møllevænget

Dejlige to rums ældreboliger i Møllevænget med Møllen i baghaven som varetegn.

OBS: I forbindelse med at selskabets største afdeling, Sønderpark, skal gennem en større renovering, er ventelisten for hele selskabet suspenderet fra den 1. januar 2021. Dette giver forlængede ventetider for både de interne og eksterne ansøgere på ventelisten, da beboerne skal genhuses i alle afdelinger i boligselskabet. I det omfang, der kommer ledige boliger, som ikke er relevante for genhusningssagen, vil disse blive udlejet på normal vis.

Boligerne anvises af Ringsted Kommune.

Møllevænget er etagehuse med elevator og rækkehuse. Nogle af boligerne har altan med glasinddækninger.  

Alle rækkehusene har en lille have. I bebyggelsen er der selskabslokale til de sociale arrangementer og fester med familien. 

Central beliggenhed og ud til Køge Landevej. 

Afdelingen har fællesvaskeri.

---

Der findes gode fællesskaber i Ringsted

I Ringsted findes der mange forskellige fællesskaber, som beboerne i boligselskabet kan blive en del af.

Som beboer i Ringsted Almene Boligselskab kan man altid kontakte Fællesskabsguiderne, som kan hjælpe en med at få overblik over, hvilke fællesskaber, der findes samt hvilke der matcher dine interesser og behov, og som ligger tæt på, hvor du bor. Som beboere er man altid velkommen til at sende en sms eller ringe til fællesskabsguiderne, hvis der ønskes rådgivning og sparring i forhold til at opstarte en aktivitet eller et fællesskab. Fællesskabsguiderne kan kontaktes på 30624386 eller ved at sende en mail til kontakt@faellesskabsby.dk.

Derudover er der mulighed for at gå ind og søge på Fællesskabsoversigten på www.faellesskabsby.dk. Her er langt de fleste af byens foreninger, fællesskaber og sociale tilbud i Ringsted Kommune samlet.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Møllevænget
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.