Ventetid: fra 10 år og op

Velkommen til Kildemarken

Et aktivt beboerliv i hyggelige omgivelser.

OBS: I forbindelse med at selskabets største afdeling, Sønderpark, skal gennem en større renovering, er ventelisten for hele selskabet suspenderet fra den 1. januar 2021. Dette giver forlængede ventetider for både de interne og eksterne ansøgere på ventelisten, da beboerne skal genhuses i alle afdelinger i boligselskabet. I det omfang, der kommer ledige boliger, som ikke er relevante for genhusningssagen, vil disse blive udlejet på normal vis.

Kildemarken er en charmerende boligafdeling med gule teglsten og hvide facadepartier. De fleste boliger har have eller altan, hvilket giver et hyggeligt liv i afdelingen.

Boligafdelingen har flere legepladser, hvor områdets børn mødes på tværs af alder. Ligeledes er der fælleslokaler med selskabslokale.

Kildemarken kendetegnes ved et meget engageret beboerdemokrati, og der er derfor ofte arrangementer som henvender sig til forskellige beboergrupper.

Skole og børneinstitutioner ligger tæt ved.

---

Der findes gode fællesskaber i Ringsted

I Ringsted findes der mange forskellige fællesskaber, som beboerne i boligselskabet kan blive en del af.

Som beboer i Ringsted Almene Boligselskab kan man altid kontakte Fællesskabsguiderne, som kan hjælpe en med at få overblik over, hvilke fællesskaber, der findes samt hvilke der matcher dine interesser og behov, og som ligger tæt på, hvor du bor. Som beboere er man altid velkommen til at sende en sms eller ringe til fællesskabsguiderne, hvis der ønskes rådgivning og sparring i forhold til at opstarte en aktivitet eller et fællesskab. Fællesskabsguiderne kan kontaktes på 30624386 eller ved at sende en mail til kontakt@faellesskabsby.dk.

Derudover er der mulighed for at gå ind og søge på Fællesskabsoversigten på www.faellesskabsby.dk. Her er langt de fleste af byens foreninger, fællesskaber og sociale tilbud i Ringsted Kommune samlet.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Kildemarken
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.