Ventetid: fra 10 år og op

Velkommen til Kildemarken III

God atmosfære og snak over hækken.

OBS: I forbindelse med at selskabets største afdeling, Sønderpark, skal gennem en større renovering, er ventelisten for hele selskabet suspenderet fra den 1. januar 2021. Dette giver forlængede ventetider for både de interne og eksterne ansøgere på ventelisten, da beboerne skal genhuses i alle afdelinger i boligselskabet. I det omfang, der kommer ledige boliger, som ikke er relevante for genhusningssagen, vil disse blive udlejet på normal vis.

I naturskønne omgivelser i udkanten af Ringsted by ligger boligafdelingen Kildemarken III, der er opført som rækkehuse. Hver bolig har egen have. Dette giver afdelingen en hyggelig snak-over-hækken-atmosfære.

Børnene mødes på afdelingens legepladser og selskabslokalerne danner rammen om beboeraktiviteter.

Skole og børneinstitutioner ligger tæt ved, og gør afdelingen ideel for børnefamilier.

---

Der findes gode fællesskaber i Ringsted

I Ringsted findes der mange forskellige fællesskaber, som beboerne i boligselskabet kan blive en del af.

Som beboer i Ringsted Almene Boligselskab kan man altid kontakte Fællesskabsguiderne, som kan hjælpe en med at få overblik over, hvilke fællesskaber, der findes samt hvilke der matcher dine interesser og behov, og som ligger tæt på, hvor du bor. Som beboere er man altid velkommen til at sende en sms eller ringe til fællesskabsguiderne, hvis der ønskes rådgivning og sparring i forhold til at opstarte en aktivitet eller et fællesskab. Fællesskabsguiderne kan kontaktes på 30624386 eller ved at sende en mail til kontakt@faellesskabsby.dk.

Derudover er der mulighed for at gå ind og søge på Fællesskabsoversigten på www.faellesskabsby.dk. Her er langt de fleste af byens foreninger, fællesskaber og sociale tilbud i Ringsted Kommune samlet.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Kildemarken III
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.