Velkommen til DAB

DAB er en arbejdsplads med fokus på effektivitet, professionalisme, humor og et højt serviceniveau.

 

DAB arbejder for beboerne, og sammen med boligselskaberne skaber vi gode rammer for beboernes hjem ud fra vores værdier: redelighed, effektivitet og omsorg for beboerne. Vi tager os af alt fra administration af ventelister og udlejning til vedligeholdelse af boliger, ejendomme og grønne områder. Det har vi gjort siden 1942, hvor vi har administreret boliger for almene boligselskaber og kommuner i hele landet.

Vi er mere end 250 medarbejdere, der administrerer 413 boligafdelinger i samarbejde med 1.900 frivillige beboerdemokrater.  Her kan du læse lidt om, hvad der gør det særligt at arbejde i DAB.

Vi deler et værdifællesskab

Vi deler et stærkt værdifællesskab som en del af en non-profit virksomhed, der arbejder for gode boliger, der er til at betale.
Læs mere

Vi spiller sammen i teams

Vi har mange forskellige kompetencer og uddannelsesbaggrunde. Vi samarbejder på tværs af faglighed og møder hinanden med nysgerrighed.
Læs mere

Vi har det sjovt sammen

Vi spiller rundbold, har fællesspisning og løber DHL. Vores medarbejderforening arrangerer julefrokost, bowling, banko og alt muligt andet sjovt.
Læs mere

Vi sparer på energien

DAB-huset har solceller, vi kan låne en elbil – eller en cykel - når vi skal på opgave, og vi kan oplade egne elbiler, mens vi er på arbejde.
Læs mere

Vi passer på miljøet

Vi gør vores bedste for at rådgive og vejlede boligselskaber og -afdelinger om bæredygtighed. Men det er langt fra det eneste, vi gør.
Læs mere

Vi tænker på kroppen

Vi har fitnessrum på hovedkontoret, massageordninger på alle vores kontorer og mulighed for at få målrettet kostvejledning.
Læs mere

Vi har gode kolleger på mange adresser

Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i boligafdelingerne. Vi har en fælles opgave, og er alle omfattet af DAB’s fælles personalepolitik.
Læs mere

Vi har mulighed for at vokse

Vi får plads til at vokse med opgaven og udvikle kompetencer gennem kurser, efteruddannelse eller ved at skifte job i organisationen.
Læs mere

Vi passer på hinanden

Vi har sundhedssikring, fokus på et sikkert og sundt arbejdsmiljø, mulighed for klimapension og andre personalegoder.
Læs mere