Ventetid: fra 3 år og op

Velkommen til Bøstrupparken

Dejlige rummelige boliger omgivet af skøn natur.

Bøstrupparken består af 44 boliger omkring fælles grønne områder. Husene er rummelige, har gode planløsninger og tilhørende have.

Husene er opdelt i fire gårde med parkeringspladser lige inden der køres ind i gården. Bebyggelsen har gode fællesarealer med en ny legeplads centralt beliggende. Bag bebyggelsen ligger en stor græsplæne og et stort skovområde.

Bøstrupparken ligger centralt i Nørre Alslev, hvor der er både skole og børneinstitutioner tæt ved. Indkøbsmulighederne er gode.

Stationen ligger 1,5 kilometer fra Bøstrupparken, og derfra går der regionaltog mellem København og Nykøbing Falster, som tager cirka en halvanden time til København og cirka et kvarter til Nykøbing Falster.

Tæt ved Bøstrupparken ligger Nørre Alslevs svømmehal med forskellige faciliteter og i udkanten af byen ligger Nørre Alslev Boldklub, som også tilbyder Tennis.

Byen er en stationsby, som har bevaret træk af den gamle landsby med blandt andet gadekær, kirken og præstegården, samt flere ældre bygninger.

Nørre Alslev og området er kendetegnet ved en dejlig natur og store skove.

Boligafdelingen har vedtaget en helhedsplan oktober 2018. Helhedsplanen starter efteråret 2019. Helhedsplanen betyder at 12 ud af 24 boliger reduceres fra fire-rums til tre-rums boliger. Alle boliger får nye badeværelser samt nye tage. Helhedsplanen forventes at være færdig oktober 2022.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Bøstrupparken
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.