Ventetid: fra 10 år og op

Velkommen til Firkløveret

Haslev almennyttige Boligselskab består af afdeling Firkløveret på 131 lejemål, som er inddelt i fire områder med fire forskellige bebyggelser (klik på billederne for at se de forskellige områder):

Område Lysholmvænge: Består af røde murstensrækkehuse med gule facader og tegltag, opført i 1944 og opvarmes ved fjernvarme. Husene er 4 værelses lejemål på ca. 118 m2, har eget køkken og bad, samt adgang til have. Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr, men der kan søges dispensation ved ejendomskontoret.

Område Trifoliumgården: Etageejendom opført i år 2003 i rød-brune mursten og med tag i tagpap, opvarmes ved fjernvarme, ingen have. Ejendommen har flere typer lejemål, alle med eget bad og køkken, hvoraf nogen er opført som ældrebolig. Der er 2 værelses lejemål på ca. 65 m2, 3 værelses på ca. 90 m2, 4 værelses på ca. 100 m2, samt et selskabslokale. Husdyr: Det tilladt at holde 1 hund eller 1 kat, ejendomskontoret skal først ansøges herom.

Område Kildehøjen: Rækkehuse opført i år 1983, i gule mursten med sort bølgetag, opvarmes med gas. Alle lejemål har eget bad og køkken, samt adgang til have. Der findes følgende lejemålstyper: 3 værelses på ca. 84 m2, 4 værelses på ca. 105 m2, samt et selskabslokale. Husdyr: Det er tilladt at holde to husdyr; hunde eller katte, ejendomskontoret skal først ansøges herom.

Område Nysøvænget: Består af gule murstensrækkehuse med tag i tagpap, opført i 1978. Der er forskellige størrelser på lejemålene, alle med eget bad og køkken, samt adgang til have, opvarmes ved pillefyr. Der findes følgende lejemålstyper: 2 værelses a ca. 69 m2, 2 værelses + kammer på ca. 85m2 samt 2 værelses + 2 kamre a ca. 107m2. Husdyr: Det er tilladt at holde to husdyr; hunde eller katte, ejendomskontoret skal først ansøges herom.

Selskabslokale: Der findes et selskabslokalet i område Kildehøjen og område Trifoliumgården, der kan lejes af alle lejere.

Der er til lejemålene ingen hårde hvidevare, kun emhætte.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Firkløveret
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.