Ventetid: fra 5 år og op

Velkommen til Rheumpark

 

Tæt på vand, skov og strand og alligevel kun 15 km fra København.

 

Rheumpark består af både etagehuse og rækkehuse med egen have og ligger ud til fantastiske velholdte grønne områder. Til hver bolig hører en dejlig stor altan eller terrasse, og alle altaner er inddækkede. I bebyggelsen er der selskabslokale, aktivitetshus og fællesvaskeri samt bredbånd. Tæt ved Rheumpark ligger både børneinstitutioner og skole. Der er gode indkøbsmuligheder i lokalområdet og gode trafikforbindelser med tog, bus og bil. Afdelingen har et aktivt beboerdemokrati, mange aktiviteter og godt fællesskab.

Lokalplan for nedrivning godkendt i Brøndby Kommune

Vi er nu et skridt nærmere nedrivningen af de fem PCB-forurenede højhuse i Brøndby Strand Parkerne. Brøndby Kommune har på sit kommunalbestyrelsesmøde d. 18. april vedtaget en lokalplan, som muliggør nedrivning af de fem PCB-forurenede højhuse i Brøndby Strand. 

Beboerdemokratiet i de berørte afdelinger – T13, PAB afd. 8 og Rheumpark – har på baggrund af de tekniske muligheder, økonomiske overslag og huslejemæssige konsekvenser besluttet, at den eneste forsvarlige løsning på PCB-problemerne i højhusene er at rive husene ned. Beboerne i de berørte boligafdelinger har vedtaget dette på deres afdelingsmøder. Nu har kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune godkendt en lokalplan, der muliggør denne beslutning. Næste skridt frem mod selve nedrivningen er, at økonomien for nedrivningen skal godkendes i Brøndby kommune og Landsbyggefonden. Dette er standardprocedure, når almene boligselskaber skal renovere eller i dette tilfælde nedrive. Herefter skal nedrivningen godkendes i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. 

Vi følger derfor den gældende tidsplan og regner fortsat med, at nedrivningen af det første højhus går i gang i maj 2020. 

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Rheumpark
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.