Ventetid: kort

Velkommen til Afd. 6 - Siriusparken

Siriusparken i Vædderens Kvarter i Sønderris er p.t. i gang med en af de helt store overhalinger. Der investeres i alt 150 millioner kroner på at omdanne boliger, samt udskifte tage, vinduer og døre.

Der skal i alt foretages en gennemgribende helhedsplan for 219 boliger – og p.t. er første halvdel af etape 1 gennemført. Ud af de 212 boliger er der 42 såkaldte tilgængelighedsboliger – hvilket betyder, at det ikke er deciderede handicapboliger – men handicapvenlige boliger. Tilgængelighedsboligerne får desuden nyt køkken og bad – og på vedl. billeder kan man se, hvor lyse boligerne bliver – med lyse vedligeholdsvenlige gulve. Tagene udskiftes til sorte teglsten og på gavle af skurene opsættes der skiffer som er meget vedligeholdelsesvenligt – og tids løst.

Der bliver desuden etableret nyt klima- og udluftningsstyring i alle lejemål – hvilket nok kan aflæses positivt på de kommende varmeregnskaber. Projektet startede op i oktober måned 2022 og forventes helt afsluttet i løbet af fjerde kvartal 2024

Afdelingen er placeret i et meget børnevenligt kvarter – tæt på skole, diverse indkøbsmuligheder – og tæt på sportsfaciliteter, hvor der kan være noget for hele familien.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Afd. 6 - Siriusparken
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.