Ventetid: kort

Velkommen til Afd. 16 - Tikanten

I byens centrum, nær det store indkøbscenter ”Broen” og banegården, kan du flytte ind i en attraktiv og nybygget ungdoms- eller familiebolig.

Ungdomsboliger og familieboliger

Tikanten består af 109 ungdomsboliger og 49 familieboliger. Nogle boliger har udsigt over både Esbjerg og Fanø.

Der er elevator, som giver adgang til alle etager, og der er fællesvaskeri og en stor tagterrasse der er afskærmet med glasvægge og med en fantastisk udsigt over Fanø og Esbjerg.

Der er både 1 og 2 rums ungdomsboliger – alle mellem 40 og 50 m2. Familieboligerne er 1, 2 og 3 rums boliger mellem 48 og 85 m2. I familieboligerne over 60 m2, er der forberedt til vaskesøjle på badeværelset. I nogle boliger er der altan.

Bebyggelsen ligger tæt på Torvet i Esbjerg Centrum og giver en naturlig overgang mellem havnen og byen, tæt på Musikhuset, Byparken, hvor der afholdes forskellige udendørs arrangementer, shopping center ”Broen”, banegård og det meget specielle musiksted ”Tobakken”.

Alle boligerne fremstår meget lyse og venlige. Der er overdækkede pladser til cykler – og mulighed for parkering af biler. Der er TV-bynet og fjernvarme i alle boliger.

Du kan skrive dig op til de nævnte boliger via dabbolig.dk. Det er gratis at skrive sig op til en ungdomsbolig, mens det koster kr. 180 at skrive sig op til en familiebolig.

Boligafdelingen hed tidligere Havnegade, men skiftede i 2019 navn til Tikanten.

Familieboliger

Se plantegning over familieboligerne her.

Video om familieboligerne :

Ungdomsboliger

Se plantegning over ungdomsboligerne her.

Video om Ungdomsboligerne 

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Afd. 16 - Tikanten
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.