Aktuelt
Rigshospitalets Kollegiums køkken 2B har været prøveklud på en ny kogebog
'Kollegiebogen', som er skrevet af to tidligere kollegianere Janne Toft Jensen og Jesper Maiboe.
Rigshospitalets Kollegiums køkken 2B har været prøveklud på en ny kogebog
'Kollegiebogen', som er skrevet af to tidligere kollegianere Janne Toft Jensen og Jesper Maiboe. Prøveklud for ny kogebog Med Fyns Stiftstidende som sponsor købte Jacob Andersen og Mikkel Wyrtz fra køkken 2 B på Rigshospitalets Kollegium ind til madlavningen. Sammen skulle de tilberede en tre-retters menu hentet fra den nye kogebog.
De lagde ud med fiskefrikadeller fra dåse, der består af dåsetun rørt op med rasp, æg og basilikum samt en spejdergryde bestående af hakkede tomater, hvidkål, pølser og skamkogte Pasta Zara-skruer. Måltidet blev sluttet af med en dessert af Pasta Zara-skruer med sukker på toppen.
Opskrifterne er taget fra Kollegiebogens afsnit om 'Sidst på måneden-mad'. De to forfattere Janne Toft Jensen og Jesper Maiboe mener, at køkkenet er hjertet i kollegiet og hævder, at hvis der ikke er en madklub, så er det et dårligt køkken. Samtidig mener de, at der er brug for en udførlig kogebog, som kan hjælpe enhver mors dreng til at brillere i madklubben.
Hvordan smagte retterne så? -Det her er et hit, siger Mikkel Wyrtz, og resten af bordet erklærer sig enige.
28.aug 2007/hem
Næste nyhed
DAB Nyhedsbrev (1)
Forrige nyhed