Ventetid: fra 5 år og op

Velkommen til Stenkistebuen

Stenkistebuen ligger i Sorø kommunens bydel Frederiksberg, tæt ved indkøbsmuligheder, ny skole og grønne områder nær Sorø Sø.

Fra Skælskørvej via Klokkegårdsvej og Store Klokkebanke er der adgang til boligafdelingen Stenkistebuen 2-48, uden gennemgående trafik.

Stenkistebuens 24 boliger er placeret i 12 såkaldte punkthuse i to etager.

Fra adgangsvejen med parkering, fører interne stier til de enkelte boliger med skure i boligernes umiddelbare nærhed. Alle 24 boliger opføres som moderne byggeri i en høj energistandard.

 I stueetagen har hver bolig en flisebelagt terrasse, samt mindre have. De boliger, der er beliggende på 1. sal, har hver deres egen franske altan.

Alle opholdsrum og køkkener har gulve med lakeret parket, hvidmalede vægge med glasvæv, samt hvidmalede beton- eller gipslofter.

I badeværelserne er der fliser i brusenicher, samt hvidmalede vægge og klinkegulve. Der er forberedt installation for vaskemaskine og kondenserende tørretumbler.

Alle køkkener er elementkøkkener. Der er installeret induktionskomfur med glaskeramiske plader og emhætte. Der er forberedt installation for opvaskemaskine.

Tilslutning og endelig installation af opvaske-, vaskemaskine og tørretumbler er for egen regning.

Alle boligerne opvarmes med fjernvarme, der er placeret i et teknikskab i entré. Alle rum har termostatstyret varme. Herudover er der et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Der er fjernvarme-, el- og vandmåler i hver bolig.

Alle boligerne er forsynet med røgalarm, samt et kabel fra Stofa, forberedt for bredbånd og antennesignal. Tilslutning og oprettelse af abonnement er for egen regning.

3-rums boliger har entré, badeværelse og køkken i åben forbindelse med stuen. Herudover er der to værelser.

4-rums dobbelthuse har i stueplan entré, toilet, et vinkelkøkken og stue. På 1. sal findes repos, badeværelse og tre værelser.

I den nordlige halvdel er seks punkthuse beliggende i to klynger á tre huse med fælles ankomstareal.

Adresserne Stenkistebuen 30, 34, 38 og 42 er 3-rums boliger i 1 plan beliggende i stueetagen; Stenkistebuen 32, 36, 40 og 44 er 3-rums boliger i 1 plan beliggende på førstesal; Stenkistebuen 26, 28, 46 og 48 er 4-rums boliger i to plan. I alt 12 boliger.

I den sydlige halvdel er seks punkthuse beliggende ud til fælles ankomstareal.

Adresserne Stenkistebuen 18 og 22 er 3-rums boliger i et plan beliggende i stueetagen; Stenkistebuen 20 og 24 er 3-rums boliger i et plan beliggende på førstesal; Stenkistebuen 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 og 16 er 4-rums boliger i to plan. I alt 12 boliger.

Valg af udvendige materialer er afstemt med beliggenhed og til øvrig bebyggelse i kvarteret. Facader og gavle fremstår med pudsede overflader og hvide vindues- og dørpartier. Tagene er med svag hældning og belagt med tagpap.

Boligerne er på mellem 85 og 111 kvadratmeter, heri indgår andel i arealer til trapper, facader og gavle. Fra flisebelagte stier er der niveaufri adgang til alle boliger beliggende i stueetagen. Udvendige trapper giver adgang til boligerne på 1. sal. Ved ankomststierne er også de enkelte boligers uopvarmede skure med stikkontakt placeret.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Stenkistebuen
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.