Ventetid: fra 30 år og op

Velkommen til Bondebyen

Bondebyen er den rene idyl.

Husene, der er over 100 år gamle, er byfornyede og moderniserede, men har bevaret deres oprindelige udseende. Det betyder ofte små, men samtidigt meget hyggelige boliger, hvoraf de fleste har en lille have.

Skole og børneinstitutioner ligger tæt ved.

Fra Bondebyen er der ikke langt til Nærumbanen.

Bondebyen ligger op til Lyngby Hovedgade og Lyngby Storcenter, så der er gode indkøbsmuligheder.

Boligafdelingen har vedtaget en helhedsplan, der betyder, at alle boliger i afdelingen skal renoveres. Renoveringen påbegyndes sommer/efterår 2022 og forventes at strække sig frem til efterår/sommer 2023. Bondebyens beboere skal genhuses under renoveringen. Informationer om helhedsplanen kan findes under punktet "Helhedsplan" i menuen til venstre.

OBS: For at sikre genhusningsboliger i forbindelse med helhedsplaner i afdeling Lystoftehuse, Sorgenfrivang I og Bondebyen, indsamles det nødvendige antal etageboliger til genhusningsopgaven. Det betyder, at både den interne og eksterne venteliste for etageboliger er sat midlertidigt i bero. I det omfang der kommer ledige etageboliger, der ikke er relevant for genhusningssagerne, vil disse blive udlejet på normal vis. Selskabets rækkehuse vil ikke blive brugt til genhusningsopgaven, hvorfor disse vil blive udlejet som vanligt.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Bondebyen
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.