Velkommen til Rosengården

Nyt lækkert og energirigtigt byggeri nær bymidten.

Lækkert attraktivt nyopført byggeri fra 2013 centralt beliggende tæt på bymidtens faciliteter, hvor der er lagt stor vægt på kvalitet og miljø.

Rosengården består af 30 boliger, hvoraf de 10 boliger er ældreegnede tre-rums boliger og de øvrige 20 boliger er fire-rums boliger med et bruttoareal mellem 84 kvadratmeter og 107 kvadratmeter. Ved de 10 ældreegnede boliger er der opsat elevator.

Alle boliger er lyse og rummelige. Fra stuen er der adgang til terrasse eller altan.

Rosengårdens 30 boliger er grupperet i fem to-etagers bygninger, der omslutter et gårdanlæg. Alle boliger har egen carport med sammenbygget skur – herudover fælles cykelskure.

Der er termostatstyrede radiatorer tilsluttet fjernvarme. I badeværelserne er der gulvvarme og montering af varme-, el- og vandmåler, i hver bolig.

I alle badeværelser er der installeret vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenerne er opført med glaskeramisk komfur med emhætte, køle- fryseskab og opvaskemaskine.

Boligerne er tilsluttet fællesantenne YouSee og der er indlagt telekabel, til fastnettelefon og internetadgang i alle boliger. Tilslutning og oprettelse af abonnement er for egen regning.

Rosengården ligger tæt på bymidten, banegården og byens butiksliv med gågaden samt i umiddelbar nærhed af det kommende storcenter.

I Rosengården er der en petanquebane til fri afbenyttelse for beboerne.

Der afvikles et væld af aktiviteter for beboerne, hvilket er til stor glæde for beboerne som har et stort socialt netværk. Der afvikles hvert år sommerfest, juletræstænding, loppemarked, fælles cykelture, julefrokost og meget mere.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Rosengården
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.