Ventetid: kort

Velkommen til Bolig Syd Vest - Varde

Afdeling Varde har alle typer af boliger

Egernvej
FAMILIEBOLIGER opført i 1968-69, der kan rumme både den lille og den lidt større familie. Med alt fra et- til firerumsboliger, fra 35 m2 helt op til 103 m2. Med dejlige faciliteter og udenomsarealer til hele familien samt garage. Ligger kun cirka 1 km fra Varde centrum, hvor der ligger alt, hvad en familie behøver af indkøb, skoler og aktiviteter.

Isbjerg Møllevej
RÆKKEHUSE til den lille familie i gåafstand fra Varde centrum. Her finder du mindre rækkehuse, der samtidig indeholder alt, hvad du har brug for. Husene er opført i 1965, og de giver gode muligheder for at have kontakt med naboerne, da man bor dør om dør. Det er dejligt med gode naboer, og det skaber også en tryghed i hverdagen at vide, at der er andre tæt på. De små, overskuelige terrasser/haver giver luft, uden at de kræver den store pasning og pleje.

Lysningen/Ortenvej
KLYNGEHUSE på Lysningen opført i 1974, men de fik i 2010 nye vinduer og renoveret facaderne. Der er god plads og brede døre uden dørtrin, og de kan derfor bebos af kørestolsbrugere. Der er desuden en lille have, hvor der er god plads til hyggestunder. Boligerne har egen vaskemaskine. 

Bofællesskabet Humlehaven
BOFÆLLESKABET er et botilbud og aflastningscenter for personer med handicap. Varde Kommune står for visitationen til disse boliger, hvor der er gode fællesarealer. Her er det let at komme rundt — både inde og ude. Også hvis du skal have hjælp af rollator eller kørestol. Boligerne ligger tæt på Varde Centrum.. I bor tæt, så det gode naboskab er lige uden for døren. Det er dejligt med gode naboer, og det skaber også en tryghed i hverdagen at vide, at der er andre tæt på. De små, overskuelige terrasser/haver giver luft uden at kræve den store pasning og pleje.

Lyngparken
PLEJECENTER med plejeboliger, der visiteres gennem Varde Kommune. Boligerne ligger i et dejligt murstensbyggeri, og de varierer i indretning, så de passer både til enlige, demente og ægtepar. Lyngparken ligger i udkanten af Varde, men med gode busforbindelser kun 50 meter fra boligerne.

Bofællesskabet Kærhøgevej
BOFÆLLESKABET er opført i gule sten og ligger i den sydvestlige del af byen. Her finder vi også et hyggeligt fællesareal med bord- og bænkesæt, grillsted, parasoller og frugttræer. Det er Varde Kommune, der står for visitationen til disse boliger.

Østervold
ÆLDREBOLIGER med et dejligt lysindfald de fleste steder i boligen. Endvidere skøn terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes enten alene eller i selskab med naboerne. Det er Varde Kommune, der står for visitationen til disse boliger.

Ågården
ÆLDREBOLIGER tæt ved Varde Å. En række med toetagersejendomme – resten rækkehuse i ét plan. Ligger alle med et dejligt fælles torv nær boligerne. Desuden har de små, dejlige haver. Der er elevator i hovedbygningen. Boligerne visiteres gennem Varde Kommune.

Højvangen
RÆKKEHUSE renoveret i 1986. Små, hyggelige boliger på 65 m2 med en hyggelig, lille have til. Husene ligger i Horne, der ligger cirka 13 km fra Varde.

Hornelund
RÆKKEHUSE i Horne. I 1996 blev den gamle skole omdannet til disse to rummelige toplansboliger, som fremstår i det fineste puds. De to lejere deles om et fælles redskabsskur og har hver sit loftsrum til rådighed. Husene ligger i Horne, der ligger cirka 13 km fra Varde.

Askærgårdsvej
RÆKKEHUSE OG ETAGEEJENDOMME opført 1993. Her findes både lejemål til den enlige og til den lille familie, der ønsker at bosætte sig i Sig uden for Varde.

Amalievej
RÆKKEHUSE opført 1985. Ligger i Sig med godt 8 km ind til Varde. Hyggelige, mindre rækkehuse med dejlig have og terrasse. Tæt på skov og natur.

Vardevej
RÆKKEHUSE OG ETAGEEJENDOMME. Stilfulde boliger i den gamle købmandsbutik. Det er ikke til at se, at den fine toetagers bygning har rummet en købmandsbutik. I 1996 gennemgik huset en totalrenovering både ud- og indvendigt, så det nu fremstår med to moderne torumsboliger i ét plan og en trerumsbolig med indvendig trappe på første sal.

Tranebærvej
FAMILIEBOLIGER opført 2006 beliggende i Agerbæk består af små, hyggelige rækkehuse. Der er desuden tilknyttet et fælleshus. Fra Agerbæk er der godt 25 km til Varde. Der er gode busforbindelser til Varde kun 300 meter fra boligerne.

Hjortestien
FAMILIEBOLIGER opført i 1968-69, der kan rumme både den lille og den lidt større familie. Med alt fra et- til firerumsboliger, fra 35 m2 helt op til 103 m2. Med dejlige faciliteter og udenomsarealer til hele familien samt garage. Mulighed for at leje festsal. Ligger kun cirka 1 km fra Varde centrum, hvor der ligger alt, hvad en familie behøver af indkøb, skoler og aktiviteter.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Bolig Syd Vest - Varde
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.