Ventetid: fra 10 år og op

Velkommen til Julemosen

Julemosen ligger i et rækkehusområde tæt ved Lynge Bycenter og grønne områder.

Julemosens 69 rækkehuse omkranser bebyggelsens fælles friareal og det centralt beliggende fælleshus.

Fra den lukkede boligvej Julemosevænge er der adgang til de enkelte boligers indkørsel med p-plads. Boligerne er fordelt over 8 boligrækker, der alle er i to etager.

Boligerne opføres som bæredygtigt lavenergi byggeri i bedste energistandard (lavenergiklasse 2020), og er ved indflytningen Indeklimamærket® for at sikre optimalt indeklima.

Valg af udvendige materialer er afstemt den parkmæssige beliggenhed og naboskab til øvrige rækkehuse i kvarteret. Facader og gavle fremstår med hvidpudsede overflader kombineret med sort-røde teglklinker.

Vindues- og dørpartier er i gråt aluminium. Tagene er med svag hældning og belagt med tagpap. Tagene på skure og fælleshus udføres som grønne beplantede tage.

Boligerne er mellem 47 og 114 m2, heri indgår andel i arealer til facader og gavle.

Der findes 18 stk. 1-rums, 44 stk. 3-rums- og 7 stk. 4-rums boliger.

Alle boliger, på nær 1-rums boliger, er i to etager.

Alle boligerne har adkomst fra Julemosevænge, hvor også de enkelte boligers uopvarmede skure er placeret.

Hver bolig har en flisebelagt terrasse samt mindre have omkranset af bøgehække. 1-rums boliger, der er beliggende på 1. sal, har i stedet for en have en adgangsaltan. 

1-rums boligerne har entré, badeværelse, et mindre køkken samt soverum, der er afskærmet fra stuen. 3-og 4-rums boligerne har i stueplan entré, badeværelse samt et vinkelkøkken, der er afskærmet med en halvvæg mod stuen. På 1. sal er der en møblerbar repos med ovenlys samt 2 eller 3 soveværelser.

Alle opholdsrum og køkkener har gulve med lakeret egeparket, og hvidmalede (glasfilt) vægge samt hvidmalede beton eller gipsplade lofter.

Boligernes gulve i badeværelser og entré er belagt med lysegrå klinker. I badeværelser er der hvide fliser i brusenichen og hvidmalede vægge.

Køkkenerne er elementkøkkener fabrikat Tvis. Der installeres glaskeramisk bordkomfur med emhætte, ovn og køle-fryseskab. I badeværelset er der håndklædevarmer, og forberedt installation for vaskemaskine og tørretumbler.

Alle boligerne opvarmes ved en individuel varmepumpe, der er placeret i et teknikskab i entré. Alle rum har termostatstyret gulvvarme. Herudover er der et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Der monteres el- og vandmåler i hver bolig.

Alle boliger er forsynet med et fiberkabel fra TDC/YouSee, og forberedt for bredbånd og antennesignal. Tilslutning og oprettelse af abonnement er for egen regning.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Julemosen
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.