Ventetid: fra 5 år og op

Velkommen til Rådhusvænge

Afdelingen er placeret tæt ved butikker, skole og S-togstation. Afdelingens 88 lejligheder er placeret i 8 bygninger. Den ene bygning udgør et seniorbofælleskab med 15 boliger og et mindre fælleslokale.

Bygningerne er i 2 - 3 etager. Der er en p-plads og en mindre p-kælder. 

Boligerne er på mellem 67 og 107 m2. Heri indgår blandt andet andel i arealer til facader, trappe- og elevatoropgange. Der findes kun 2-rums og 3- rums boliger, der alle er i et plan, og kan betragtes som egnede for ældre. Der er elevatorbetjente opgange (dog ikke i opgang nr. 8 og 16). 

Alle boliger har entré, badeværelse samt køkken i forbindelse med stue. Der er skydedørspartier til altaner eller i stueplan til mindre terrasser. Der er forberedt installation for vaskemaskine og tørretumbler. Alle boliger har et uopvarmet depotrum, som ligger i kælderen. 

Boligerne er opført som bæredygtigt lavenergi byggeri i bedste energistandard (Bygningsklasse 2020) og opvarmes med termostatstyret gulvvarme tilsluttet bydelens fjernvarme. Herudover er der et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Der er varme-, el- og vandmåler i hver bolig. Boligerne er forberedt for bredbånd og antennesignal fra YouSee, som lejer for egen regning kan indgå en abonnementsaftale med.

Om afdelingen

Energimærke

Alle boligtyper i Rådhusvænge
Se placering på kort
Vis Vej
Beløbene i kolonnen forbrug er vejledende og kan variere, da de er baseret på tidligere beboeres forbrug.